deallesvergelijker.nl

Vliegtickets vergelijken

Vluchtgegevens Reisdata
Meer zoekfilters Meerdere bestemmingen
Vertrek (2) Aankomst (2) Datum vertrek
Vertrek (3) Aankomst (3) Datum vertrek
Volwassenen Kinderen (2-11 jaar) Baby's (0-1 jaar) +/- 3 dagen

Selecteer welke aanbieders u wilt vergelijken

Meer info

Meer over Vliegtickets
Met het vliegtuig op reis is vaak een stuk sneller en goedkoper dan met de auto, zelfs binnen Europa neemt het vluchtverkeer steeds meer toe. Het is nog mooier als de vliegreis maar een klein prijskaartje heeft, door vliegmaatschappijen te vergelijken en op tijd te boeken kunt u een tientallen tot honderden euro ’s besparen op uw vliegtickets en heeft u dus meer geld over om uit te besteden aan uw vakantie. Deallesvergelijker.nl helpt u met uw keuze door een compleet overzicht van de beschikbare tickets voor een bepaalde reis te geven, zo kunt u simpel vliegtickets vergelijken en de voordeligste vliegticket vinden. Door uw vertrek- en aankomstdatum, luchthaven en reiswensen in te voeren in de vergelijker zetten wij het aanbod van de verschillende boekingwebsites op een rij zodat u snel de goedkoopste vliegticket kunt vinden. Wij vergeijken alle grote vliegticketboeking websites zoals Vliegtickets, CheapTickets.nl, Ebookers en Expedia.

Tips bij het vergelijken van vliegtickets

Prijzen van vliegtickets zijn afhankelijk van de dag of periode waarin u reist, voor een exacte prijsopgave moet u dus de juiste vertrek- en aankomstdatum invoeren. Luchthavens hebben vaak verschillende vliegmaatschappijen waardoor er vaak prijsverschillen ontstaan tussen vertreklocaties, zoek daarom naar prijzen vanuit alle mogelijke vertreklocaties om een zo compleet mogelijke vergelijking te maken. Budgetmaatschappijen zoals cheaptickets.nl hebben vaak beperkt plaats en zijn snel volgeboekt dus wij raden u aan om minimaal een maand voor vertrek vliegtickets te kopen, vergeet ook niet dat deze maatschappijen niet werken met gereserveerde stoelen zodat het mogelijk is dat u door elkaar in het toestel komt te zitten. Ook wanneer u bijzondere of extra wensen heeft voor uw vliegreis is het verstandig ruim van tevoren speciale tickets te boeken of contact op te nemen met uw gewenste luchtvaartmaatschappij om zeker te weten dat uw reservering en reis goed verlopen.

Goedkope vliegtickets

Vliegen wordt steeds eenvoudiger en daardoor ook goedkoper. De concurrentie onder vliegtuigmaatschappijen is enorm, wat een Goedkope vliegvakantie buiten Nederland bereikbaar maakt voor een breed publiek. Maar door de talloze vergelijkingssites die allemaal beweren de beste en goedkoopste prijzen voor u te selecteren, kan het zijn dat u door de voordelige bomen het bos niet meer ziet. En wie heeft er tijd genoeg over om vluchten te vergelijken op vijf á zes verschillende websites? Daarom combineert de tool van deallesvergelijker.nl de resultaten van al deze goedkope websites, zodat u gemakkelijk via één zoekfunctie de goedkoopste onder de kortingsaanbieders in een overzicht krijgt. Een handige extra feature is de knop “Info over bagagekosten”. Hiermee ziet u in een oogopslag wat u op de vlucht in kwestie gratis mee mag nemen, in plaats van dat u hiervoor eerst de volledige voorwaarden van uw vliegreis moet doorspitten.

Stedentrip

Bent u op zoek naar een goedkope vlucht naar Londen, Barcelona of New York om de sleur te verdrijven en wat cultuur op te snuiven, of misschien om er gewoon even lekker tussenuit te zijn? Door de goedkoopste aanbieders van vliegtickets met elkaar te vergelijken hebt u altijd de beste prijs voor uw stedentrip. Staart u zich vooral niet blind op bedrijven met een reputatie voordelig te zijn. Zelfs binnen Europa is het lang niet altijd zo dat goedkope aanbieders als Ryanair of Easyjet altijd de goedkoopste optie zijn voor een vliegreis. Non-budget maatschappijen bieden ook regelmatig vluchten aan met korting, waardoor u soms voor hetzelfde geld met meer comfort vliegt dan wanneer u voor een budget-maatschappij kiest. Vergelijk daarom steeds alle aanbieders voor uw specifieke reiswensen.