deallesvergelijker.nl


Alles in een

De kans is groot dat u veel geld kunt besparen op uw alles in één pakket. Oftewel internet en televisie dat sneller en beter is voor minder geld. Wij vergelijken alle grote providers zoals Ziggo, Tele2 en Vodafone. Wij maken vergelijken gemakkelijk!


Meer over Alles in een pakketten
Om het allemaal wat makkelijker te maken is het ook mogelijk om een alles-in-één abonnement af te sluiten, dit is een abonnement met internet, digitale televisie en telefonie bij dezelfde provider. Om u te helpen met het kiezen van uw perfecte alles-in-één abonnement geeft Deallesvergelijker.nl een compleet overzicht van alle abonnementen en providers, zo kunt u eenvoudig de goedkoopste mogelijkheden voor alles-in-één vergelijken. Door uw internet-, televisie- en telefoniewensen in de vergelijker in te voeren rangschikken wij het aanbod waardoor de beste en goedkoopste alles-in-één abonnementen naar boven komen, zo kunt u ze uitgebreid onderling vergelijken.

Tips bij het vergelijken van alles-in-één pakketten

Wegens de dalende prijzen en welkomstbonussen bent u met overstappen altijd goedkoper uit, wij raden u dan ook aan jaarlijks of bij het aflopen van uw huidig abonnement deze te vergelijken met goedkopere alternatieven. Een alles-in-één abonnement bij één provider is meestal de goedkoopste optie en maakt service makkelijker omdat u maar één provider als aanspreekpunt heeft, het kan echter ook voorkomen dat een combinatie van abonnementen bij verschillende providers toch goedkoper is. Door in Deallesvergelijker.nl aan te geven dat u abonnementen wilt combineren kunt u alle combinatieopties te vergelijken, zelfs als deze combinaties uit verschillende providers bestaan. Een vast telefonieabonnement kan u maandelijks tientallen euro‘s aan mobiele belkosten schelen voor een relatief lage prijs, bij sommige alles-in-één abonnementen kunt u zelfs gratis met vaste lijn bellen. Deze lage prijzen gelden over het algemeen niet voor het bellen naar mobiele nummers, indien u alleen naar 06-nummers belt is het wellicht goedkoper helemaal geen telefonieabonnement af te sluiten.

Hoeveel van alles in 1?

Bij het afsluiten van een alles-in-één pakket dient u er, net als bij elk ander abonnement voor telecomdiensten, rekening mee te houden dat bepaalde technieken voor dataverkeer minder goed kunnen aansluiten op uw wensen. Daarbij zijn niet alle aanbieders door heel Nederland vertegenwoordigd. Net als bij een los internet abonnement, zijn DSL-aanbieders vaak de goedkoopste in het geval van alles-in-één pakketten. Een dergelijk abonnement is vooral geschikt voor de gebruiker die het internet niet gebruikt voor intensief dataverkeer, zoals bijvoorbeeld het downloaden en verzenden van veel foto- en videomateriaal. Voor veel en snel downloaden en uploaden is een glasvezelverbinding een goede optie. In Nederland is dit de techniek die in staat is het snelste internet te leveren. Glasvezel is echter nog niet in elke regio beschikbaar, al wordt het netwerk voortdurend uitgebreid. Desalniettemin is voor de meeste gebruikers internet via de kabel, dat een iets lager maximum voor dataverkeer heeft dan glasvezel, meer dan toereikend. Wat betreft televisie kunt u bij kabel aanbieders nog analoge TV ontvangen, maar ook zij bieden daarnaast digitale televisie aan. Als u graag veel zenders wilt en in hoge kwaliteit wilt kijken, dan is DSL niet de beste optie. Via een dergelijke verbinding wordt bijvoorbeeld geen HD aangeboden en u hebt een beperkter aantal zenders. Een alles-in-één aanbieder verplicht u niet om alles wat wordt aangeboden ook daadwerkelijk te nemen. Vaak kunt u bijvoorbeeld zonder problemen het telefonieabonnement dat deel uitmaakt van uw pakket opzeggen wanneer u geen gebruik maakt van een vaste telefoonlijn. Andersom werkt dit niet altijd zo. De meeste providers bieden telefonie enkel aan in combinatie met een ander abonnement, zoals internet of televisie.