deallesvergelijker.nl


Verzekeringen

Wilt u snel de goedkoopste verzekering vinden? Wij hebben voor elke situatie de juiste vergelijker. Onze verzkeringvergelijkers zijn gekeurd door de AFM, u weet dus zeker dat u altijd de goedkoopste verzekering te zien krijgt. Wij maken vergelijken gemakkelijk!

Ga naar:

Zorgverzekering vergelijken vergelijken
Autoverzekering vergelijken vergelijken
Reisverzekering vergelijken vergelijken
Inboedelverzekering vergelijken vergelijken
Opstalverzekering vergelijken vergelijken
Rechtsbijstandverzekering vergelijken vergelijken
Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken vergelijken

Verplichte verzekeringen

Zorgverzekering vergelijken

Er is voor iedereen een passende zorgverzekering, maar wat is de juiste keuze? Het ruime aanbod aan zorgverzekeraars op de markt maakt het in ieder geval niet eenvoudiger om de juiste keuze te maken. Zo bestaan er grote verschillen in premiehoogte. Daarnaast zijn er veel verschillende combinaties mogelijk wat betreft vergoedingen in aanvullende verzekeringspakketten. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw zorgverzekering. De verzekeringsvergelijker geeft een overzicht van alle zorgverzekeraars waarin de premie, mogelijke zorgkeuze en eventuele korting in één oogopslag zichtbaar zijn. U kunt het overzicht afstemmen op uw situatie door rekening te houden met huidige en verwachte zorgbehoeften. Zo kunt u een hoger eigen risico instellen voor een lagere zorgpremie. Ook kunt u vergoedingen van aanvullende modules en tandartsverzekeringen vergelijken.

Start met het vergelijken van Zorgverzekering

Autoverzekering vergelijken

De aanschaf van een auto is niet goedkoop. Daarnaast is voor veel mensen de auto één van de meest waardevolle, materiele bezittingen. U wilt daarom graag dat uw auto goed verzekerd is. Het afsluiten van een autoverzekering is in Nederland al geruime tijd verplicht. DeAllesVergelijker biedt een compleet overzicht van alle aanbieders op het gebied van autoverzekeringen.In de vergelijker kunt u door uw gegevens in te voeren de verzekeringen rangschikken volgens uw situatie. De vergelijker toont dan vervolgens onder andere de prijzen van de verzekeringen en eventuele actuele aanbiedingen. Zo ziet u snel welke opties voor u het geschiktst zijn. Het kiezen van de juiste autoverzekering wordt op die manier dus veel gemakkelijker.

Start met het vergelijken van Autoverzekering

Huis en recht

Inboedelverzekering vergelijken

De inboedel bestaat uit uw bezittingen in en rond uw huis. Vervelende gebeurtenissen zoals een brand kunnen er voor zorgen dat deze bezittingen in gevaar komen. In dergelijke gevallen wilt u natuurlijk wel dat deze zaken goed verzekerd zijn! Daarom is het slim om een inboedelverzekering af te sluiten. Twijfelt u over welke inboedelverzekering het beste bij u past? Dan biedt DeAllesVergelijker uitkomst. Bij ons vindt u alle informatie die u nodig heeft over verschillende aanbieders van inboedelverzekeringen, zoals wat de premiehoogtes zijn en hoeveel service u ontvangt. Het enige wat u hoeft te doen is uw woonsituatie opgeven, waarna de vergelijker een handig overzicht toont van alle benodigde informatie.

Start met het vergelijken van Inboedelverzekering

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Problemen met uw werkgever? Of letselschade door een ongeval? Met een rechtsbijstandverzekering kan een juridisch specialist u bijstaan. Recht hebben en recht krijgen is immers niet hetzelfde. Rechtsbijstandverzekeraars hebben hoogopgeleide juristen in dienst, maar ook advocaten. Als u juridische problemen heeft kunt u gratis contact opnemen met uw rechtsbijstandverzekering. Zij zullen u dan adviseren en indien het wenselijk geacht wordt zal een juridische procedure worden gestart door de rechtsbijstandverzekering bij de rechter. Rechtsbijstandsverzekeringen geven verschillende dekkingen, zoals dekkingen op het gebied van consumentenrecht, arbeidsrecht en letselschaderecht. Met de vergelijker krijgt u snel inzichtelijk wel rechtsbijstandverzekering het beste bij uw situatie past. Alle belangrijke rechtsbijstandsverzekeraars zijn vertegenwoordigd in de vergelijker.

Start met het vergelijken van Rechtsbijstandverzekering

Opstalverzekering vergelijken

Een opstalverzekering is een verzekering die schade aan de opstal dekt. Waar u met een inboedelverzekering een verzekering afsluit voor uw spullen en bezittingen, beschermt een opstalverzekering u tegen schade aan uw huis door brand, inbraak en storm. Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met een hypotheek heeft. U kunt echter zelf de aanbieder en verzekering kiezen die het beste bij uw situatie passen. De vergelijker geeft een overzicht van de aanbieders en verzekeringen waaruit u kunt kiezen. Dit overzicht kunt u afstemmen op uw woonsituatie. . Er zijn namelijk verschillende dekking zoals glassschade en fundering die onder de dekkingen kunnen vallen. Op die manier ziet u in één oogopslag welke opties het beste aansluiten op uw wensen. Zo wordt vergelijken wel erg gemakkelijk!

Start met het vergelijken van Opstalverzekering

Risico en voorzorg

Reisverzekering vergelijken

Stel, u wordt op reis bestolen of u moet naar een buitenlands ziekenhuis. De kosten voor dergelijke incidenten kunnen flink oplopen. Een reisverzekering helpt de schade uit dergelijke incidenten te vergoeden. Er zijn verschillende soorten reisverzekeringen. De aflopende reisverzekering is alleen bedoeld voor een eenmalige vakantie en geldt voor een bepaalde vakantieperiode. Bij een doorlopende reisverzekering bent u bij elke reis verzekerd. Wanneer u zeer lang op reis gaat, heeft u extra dekking nodig. Daarnaast zijn er speciale dekkingen voor extreme sporten en medische behandelingen in het buitenland. De vergelijker maakt snel inzichtelijk welke aanbieder en reisverzekering bij u past.

Start met het vergelijken van Reisverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Zo kan het gebeuren dat u iets van iemand anders omstoot of laat vallen. Wanneer er schade ontstaat in dergelijke gevallen is het handig om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen onopzettelijke schade aan personen of zaken waarvoor u aansprakelijk bent. Zelfs de schade verricht door uw huisdier valt vaak onder de verzekering. Kortom geen zin in onverwacht hoge kosten? In de vergelijker vindt u het aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen.

Start met het vergelijken van Aansprakelijkheidsverzekering

Uitvaartverzekering vergelijken

Wanneer iemand bij zijn overlijden geen uitvaartverzekering afgesloten heeft, dan komen de kosten van de uitvaart vaak voor rekening van de nabestaanden. Dit kan voor deze nabestaanden een nare verrassing zijn, aangezien de kosten voor een uitvaart hoog op kunnen lopen. Door een uitvaartverzekering af te sluiten worden uw nabestaanden beschermd tegen hoge kosten en moeilijke beslissingen bij uw overlijden. Wanneer u een uitvaartverzekering afsluit, weet u zeker dat uw uitvaart goed wordt geregeld. U wilt een uitvaartverzekering zorgvuldig kiezen. Een uitvaart is immers iets zeer persoonlijks. DeAllesVergelijker helpt u bij het kiezen van een uitvaartverzekering door een compleet overzicht te geven van het aanbod in Nederland. Op deze manier kunt u de aanbieders eenvoudig vergelijken. Wij maken vergelijken gemakkelijk!

Start met het vergelijken van Uitvaartverzekering