deallesvergelijker.nl


Hoe Vergelijken Wij?

Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom leggen wij u graag uit wat onze manier van werken is. We beloven in ieder geval dat onze werkwijze eerlijk is en u bij ons altijd gratis kunt vergelijken.

De Vergelijker

Hoe Vergelijken Wij?

Wij zijn open over onze werkwijze door open te zijn over hoe wij vergelijken en verdienen. Voorwaarde voor u om een juiste keuze te maken, is toegang hebben tot alle relevante informatie over het aanbod op onafhankelijke wijze. DeAllesVergelijker.nl verzamelt en presenteert het huidige aanbod voor een variiëteit aan diensten en producten. Wij worden niet betaald voor het al dan niet meenemen van maatschappijen of aanbiedingen. Ook is het bij ons niet mogelijk om tegen betaling een hogere plaats in de rangschikking te krijgen. Onze rangschikking van het aanbod hangt alleen af van de door u ingevoerde voorkeuren en sortering op basis van premie, prijs/kwaliteit of aanbieder. Wij zijn dus een geheel onafhankelijke partij. Wij zorgen voor betrouwbare vergelijking, zodat u zeker weet dat u altijd een juiste keuze maakt. Onze betrouwbaarheid blijkt onder andere uit het feit dat alle verzekeringsvergelijkers op onze website zijn goedgekeurd door de . Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Autoriteit Consumenten & Markt (ACM). Onze Nederlandse toezichthoudende instanties bevestigen dus dat u op ons kunt vertrouwen.

Hoe verdienen wij?

In het voortraject werken wij gratis. Pas wanneer u via onze website doorklikt naar de aanbieder en daadwerkelijk een verzekering of abonnement afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Dit geldt niet alleen voor verzekeringen en abonnementen, maar voor alle producten en diensten die wij vergelijken. Hierbij is uitgezonderd de aanbieders in de uitvaartvergelijker. Hiervoor ontvangen wij in geen geval een vergoeding.

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem contact (link naar contactpagina) met ons op via [email protected].