deallesvergelijker.nl


Disclamer

Wij doen onze uiterste best om u zo correct en volledig mogelijk te informeren. De informatie op onze website kan echter verouderen. Mocht u onjuistheden tegenkomen, dan horen wij dit graag. We gaan er dan direct mee aan de slag. Wij maken vergelijken gemakkelijk (en eerlijk)!

De Vergelijker

Disclamer

DeAllesVergelijker.nl is eerlijk en onafhankelijk maar iedereen maakt wel eens een foutje. Wij doen ons uiterste best u zo correct en volledig mogelijk te informeren maar het kan voorkomen dat informatie op onze website verouderd is of onjuistheden bevat. Wij horen dit graag van u en zullen er alles aan doen dit te verbeteren en te voorkomen.

Het gebruik van de informatie op DeAllesVergelijker.nl en een hierop gebaseerde beslissing tot aankoop zijn op eigen risico van de bezoeker. Deallesvergelijker.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de informatie beschikbaar op onze website. De informatie op onze website is beschermd en het is niet toegestaan deze informatie, op welke wijze dan ook, over te nemen, openbaar te maken of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Deallesvergelijker.nl.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele inhoud en het gehele gebruik van DeAllesVergelijker. Door gebruik te maken van DeAllesVergelijker accepteert u deze disclaimer.