deallesvergelijker.nl


Energie

Hetzelfde gas en dezelfde elektriciteit, maar dan een stuk goedkoper. Bij ons kunt u alle grote energieaanbieders vergelijken. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat u honderden euro's per jaar kunt besparen. Wacht dus niet langer en ga energieaanbieders vergelijken. Wij maken vergelijken gemakkelijk!

Ga naar:

Stroom & Gas vergelijken vergelijken
Stroom vergelijken vergelijken
Gas vergelijken vergelijken

Meer informatie over de energie vergelijkers

Stroom & Gas vergelijken

De energievergelijker is de manier om geld te besparen. Veel huishoudens zijn aangesloten bij een energiemaatschappij zonder bij het aflopende contract een nieuw contract te sluiten. Doordat energiemaatschappijen vaak alleen een actieprijs hebben voor het eerste jaar van het contract, worden de tarieven na de contractperiode doorgaans veel hoger. Alle grote energiemaatschappijen zijn vertegenwoordigd in de energievergelijker. Omdat energiebedrijven hun best doen, om als goedkoopste uit de bus te komen, kunnen we u regelmatig goede aanbiedingen geven. Als u de goedkoopste energieaanbieder heeft gevonden, kunt u klikken op info & afsluiten. U wordt dan naar de juiste energieaanbieder geleid. Als u buiten de contractperiode een contract afsluit, kunt u gratis gebruik maken van de overstapservice. Kortom, ga vergelijken en zorg dat uw maandelijkse energiekosten flink lager worden.

Start met het vergelijken van Stroom & Gas

Stroom vergelijken

In nieuwbouwwoningen is het steeds gebruikelijker dat er alleen een stroomcontract moet worden gesloten, omdat er geen gasverbruikers zijn. Bij ons kunt u snel en gemakkelijk de energieaanbieders vergelijken die enkel stroom aanbieden. Bij DeAllesVergelijker kunt u niet alleen energieaanbieders vergelijken, maar kunt u ook rangschikken op grijze en groene stroom. Een combinatie van grijze en groene stroom is ook mogelijk. Door aan te geven hoe groot uw huishouden is, kunnen wij snel een inschatting maken van het stroomverbruik. Geef bij gasverbruik 0 aan, als u alleen stroom wilt vergelijken. De tarieven die wij tonen zijn zeer scherp. Dit komt doordat de energieaanbieders graag als goedkoopste uit de bus willen komen bij de vergelijking. En wilt u overstappen van stroomleverancier? Dit is geen enkel probleem. Alle stroomaanbieders die wij vergelijken hebben een gratis overstapservice.

Start met het vergelijken van Stroom

Gas vergelijken

U kunt gas, licht (lees: elektriciteit) of een combinatie van deze twee vergelijken bij DeAllesVergelijker. Bij de gas vergelijker kunt u de stroomoptie op 0 zetten. Op die manier vergelijkt u onder de energieleveranciers alleen ten aanzien van gas. De goedkoopste en beste energiemaatschappijen zijn vertegenwoordigd in de gas-vergelijker. Zo vergelijken we Essent, Eneco, en Greenchoice. Doordat de energiemaatschappijen met elkaar concurreren en graag als goedkoopste uit de vergelijking willen komen, kunnen wij u mooie instapacties aanbieden. Alle energiemaatschappijen die wij vergelijken hebben een gratis overstapservice. Als u de gas vergelijking doet, valt het u waarschijnlijk op dat u tientallen euro’s per jaar kunt besparen op uw huidige contract. Dit komt doordat energiemaatschappijen de energieprijzen flink opschroeven na de contractperiode. Wij raden u dan ook aan om over te stappen zodra uw contract verlopen is.

Start met het vergelijken van Gas