deallesvergelijker.nl

Simyo beste sim only provider

Simyo is voor de vijfde keer op rij door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste sim only provider in Nederland. De consumentenbond reikt de prijs voor het beste sim only provider ieder half jaar uit aan degene waarvan zij vinden dat die het best presteert en klanten de beste service aanbiedt. Simyo is vooralsnog nog steeds de nummer één en is dan ook opnieuw de gelukkige winnaar van deze titel.

Hoge waardering

Simyo scoort op alle beoordelingscriteria hoger dan een 8 en de waardering voor de mobiele provider stijgt ieder jaar weer. Ze kwamen goed uit de test op punten waar de concurrentie vaak enkele steken liet vallen. De consumentenbond had complimenten over voor onder anderen het bereik van de provider, het feit dat de klant goed ter woord wordt gestaan en geholpen bij de klantenservice, en de voordelige prijzen worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Daarnaast kon de bond geen echte minpunten opnoemen en was er geen sprake van kritiek of grote verbeterpunten.

Youfone the best of the rest

In totaal deden er twaalf providers aan het onderzoek mee. Youfone ontving dit jaar de tweede plaats voor de beste sim only prodiver. De derde plaats was voor KPN met hun betrouwbare netwerk. Daarbij moet overigens dat Simyo ook gebruik maakt van het netwerk van KPN, maar lagere tarieven vraagt. Telfort is op de vierde plek geëindigd.

Ga terug naar ons nieuws overzicht