deallesvergelijker.nl

Nieuwe Iphones verwacht

Vanaf vrijdag 2 oktober zijn twee nieuwe iPhones in Nederlandse winkels verkrijgbaar. Apple presenteerde deze nieuwe modellen voor het eerst op 9 september. De telefoons beschikken onder andere over een verbeterde camera aan zowel de voor- als achterkant, en nieuwe drukgevoelige schermen. De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn sinds vrijdag 25 september al te bestellen.

In het buitenland konden liefhebbers van het merk al eerder een exemplaar bemachtigen. Onder andere in de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland konden bestellingen al op 11 september geplaatst worden. Sinds 25 september liggen de nieuwe iPhones hier in de winkels.

Prijs nieuwe Iphone

Wat de nieuwe iPhones kosten was bij de aankondiging van de telefoons nog niet bekend, maar verwacht werd dat de prijzen overeen zouden komen met die in Frankrijk en dat ongeveer dezelfde bedragen gehanteerd zouden worden. Nu de iPhones daadwerkelijk te bestellen zijn lijkt dit te kloppen, en de prijzen van de 16 GB-modellen bevinden zich tussen de 749 en 849 euro. In vergelijking met wat de vorige iPhones kostten op het moment dat deze gelanceerd werden is dat ongeveer 50 euro duurder. In Duitsland zijn de nieuwe iPhones 10 euro goedkoper. Zodra de Iphones beschikbaar zin kunt u ze bij ons vergelijken

Ga terug naar ons nieuws overzicht