deallesvergelijker.nl


Auto Huren vergelijken

Een betrouwbare auto huren voor een kleine prijs. Wij vergelijken de grote autoverhuurbedrijven zoals AVIS, Hertz en Europcar. En het maakt niet uit of u in Nederland, VS of in Italie een auto wil huren. Wij vergelijken huurauto's namelijk over de hele wereld. Wij maken vergelijken gemakkelijk!


Meer over Auto Huren
Als u op reis bent of een extra auto nodig heeft is het heel handig dat u er een kunt huren maar het is wel zo prettig als dit een betrouwbare auto is voor een zacht prijsje. Daarom biedt Deallesvergelijker.nl een compleet overzicht van de beste nationale en internationale aanbieders zoals AVIS, Hertz en Europcar, zo kunt u eenvoudig huurauto‘s vergelijken. Wij vergelijken huurauto‘s over de hele wereld, om voor uw locatie te vergelijken hoeft u alleen aan te geven waar en wanneer u de auto wilt afleveren en ophalen. Vervolgens geeft Deallesvergelijker.nl een overzicht met alle beschikbare auto‘s voor de ingevoerde locatie in de categorieën mini tot minibus. Wij kijken onder andere in het assortiment van Sunnycars. De laagste prijzen zijn groen en als u met de muis over de prijzen heen gaat kunt u zien hoeveel aanbiedingen een bepaalde maatschappij voor een autocategorie heeft, zo kunt u in één oogopslag de goedkoopste huurauto‘s vergelijken.

Tips bij het vergelijken van huurauto‘s

De aangegeven prijzen zijn afhankelijk van de periode waarin u huurt, als u gaat vergelijken moet u dus de juiste dagen aangeven voor een exacte prijs. Voordat u gaat vergelijken is het ook verstandig om uw adres tijdens het huren bij de hand te houden, de vergelijker werkt per stad en geeft vaak tientallen mogelijkheden. Het aanbod zal verspreid zijn over het gehele gebied of stad, het kan dus handig zijn een verhuurder te zoeken die dichtbij uw accommodatie of luchthaven zit. De prijzen op Deallesvergelijker.nl zijn exclusief toeslagen, deze verschillen per maatschappij dus houdt er rekening mee dat deze nog bovenop de prijs komen. Controleer ook wat het maximaal aantal kilometer is wat u per dag wilt gaan rijden, sommige maatschappijen hanteren een daglimiet. Voor bestuurders onder de 25 jaar wordt meestal een leeftijdstoeslag gehanteerd, dit kunt u voorkomen door de reservering op naam van de oudste bestuurder te zetten.

Goedkoop auto huren

Op reis is het hebben van een eigen auto vaak een uitkomst. Geen gedoe met het uitzoeken van ingewikkelde dienstregelingen voor het openbaar vervoer in een land waar u de taal niet spreekt. En nooit de laatste bus naar het hotel hoeven missen, maar op uw eigen tempo buiten de gebaande paden rondreizen. Ook binnen Nederland kan een huurauto een uitkomst zijn. Wanneer u bijvoorbeeld niet zo vaak autorijdt, kan het voordeliger zijn om af en toe een auto te huren, in plaats van torenhoge kosten te betalen voor een parkeerplaats waar uw auto stof staat te verzamelen. Door slim te vergelijken betaalt u nooit teveel. Of u nu snel en comfortabel van A naar B moet binnen Nederland, of een sportieve wagen zoekt voor tijdens uw vakantie op Curaçao. Met behulp van onze tool kunt u bovendien auto's vinden in verschillende klassen. U krijgt steeds alle mogelijke opties per locatie, waarbij u vervolgens zelf kunt selecteren op soort voertuig. Wilt u bijvoorbeeld een busje huren, of geeft u juist de voorkeur aan een luxe auto of toch liever een gewone stationwagen. In de vergelijkingstool ziet u in een oogopslag het verschil in tarief tussen deze verschillende type wagens.

Huurautoverzekering eigen risico

De aanbieder van de huurauto voorziet vaak zelf een autoverzekering voor het voertuig. U ondertekent ter plaatse een verzekeringscontract met het verhuurbedrijf. Een speciale dekking binnen uw eigen verzekering is dus niet nodig. Let wel zeer goed op de voorwaarden van het huurcontract dat u ondertekent, zeker in het buitenland. Hierin moet exact staan hoeveel kilometers de auto gelopen heeft en of deze eventueel al schade heeft. Het is belangrijk om goed te controleren dat dergelijke gegevens kloppen, omdat u anders aansprakelijk gesteld kunt worden voor schade die u niet hebt veroorzaakt. Eveneens dient u te kijken voor welk soort schade u verzekerd bent met een dergelijk contract. In sommige gevallen kan het raadzaam zijn een aanvullende verzekering af te sluiten. Zaken die typisch gezien niet onder de verzekering van de autoverhuurder vallen zijn diefstal, ongevallen door uzelf veroorzaakt, en letselschade bij uzelf of eventuele andere inzittenden door een ongeval. Controleer daarom op voorhand hoe u verzekerd bent op het gebied van aansprakelijkheid, ziektekosten en reisverzekering. Tevens is het belangrijk om in geval van schade of technische problemen met het voertuig direct contact op te nemen met de verhuurder. Als u een auto zonder overleg laat repareren onderweg en dit wordt niet goed uitgevoerd, dan kan de verhuurder u aansprakelijk stellen voor eventuele defecten aan de auto.

Auto huren zonder creditcard

Veel verhuurbedrijven verhuren enkel aan personen die in bezit zijn van een creditcard. Deze wordt dan vaak als borg gebruikt, zodat de verhuurder zich kan indekken tegen eventuele schade. Er zijn echter veel mensen die niet in het bezit zijn van een creditcard maar toch een huurauto nodig hebben. Wilt u een Auto huren maar bent u niet in het bezit van een creditcard? Dan kunt u dit regelen via de ANWB en Sunny Cars, via een zogeheten No Deposit service pakket. Dit No Deposit service pakket is een soort verzekering die u afsluit met de verhuurder, zodat u op die manier garandeert dat u eventuele schade kunt vergoeden. Let er wel op dat dit systeem nog niet overal ter wereld beschikbaar is.